Senatorii şi deputaţii au votat joi proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013. Dezbaterea bugetului a durat trei zile.

Parlamentul a adoptat joi, 7 februarie,  cu amendamente, proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013 și proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2013.

Plenul Parlamentului a dat votul final asupra Legii bugetului de stat pe anul 2013 (309 voturi pentru, 108 împotrivă) şi asupra Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2013 (310 voturi pentru, 109 împotrivă).

Victor Ponta, premierul României, a declarat: „Nu e un buget perfect, dar e cel mai bun buget pe care puteam să îl facem astăzi.

Proiectul de Hotărâre privind modificarea componenţei nominale a Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI a fost aprobat de plen. Secretar al comisiei a fost desemnat domnul Verestoy Attila, iar Eugen Bejinariu a fost înlocuit de Mihai Sorin Grindeanu care, în finalul şedinţei, a depus jurământul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.