Mai multe bunuri care fac obiectul unor cauze penale au fost identificate de oamenii legii în urma unor percheziții domiciliare, pe raza județului Botoșani.

Potrivit unui comunicat al I.P.J. Suceava, la data de 29 august 2016, în baza datelor și informațiilor deținute la nivelul Poliției orașului Siret privind suspecții unor infracțiuni de furt din locuințe și anexe și a mandatelor de percheziție domiciliară, emise de Judecătoria Rădăuți, polițiști din cadrul Poliției orașului Siret, sprijiniți de polițiști din cadrul I.P.J. Botoșani, au efectuat 6 percheziții domiciliare pe raza județului Botoșani, ocazie cu care, au fost identificate mai multe bunuri ce fac obiectul unor cauze penale, reușindu-se probarea activității infracționale în două dosare de furt calificat, înregistrate la nivelul Postului de poliție Zamostea și a Postului de poliție Bălcăuți din județul Suceava.

Totodată, cu ocazia percheziției domiciliare, la locuința unui tânăr de 20 de ani, din județul Botoșani, au fost identificate 718 pachete de țigări, în valoare de 7.180 lei, a căror proveniență nu a putut fi justificată de către proprietar.

Țigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.