Cristian Bușoi – europarlamentar al Partidului Național Liberal (PNL) – pune tunurile pe PSD, acuzând modul în care partidul conduce, astăzi, România.

Mai exact, într-o postare pe pagina personală de Facebook, președintele PNL București susține că într-o goană nebună după imagine, PSD reduce nivelul de impozitare, fără să fie interesat de consecințele pe termen mediu și lung, care ar putea arunca România, din nou, în criză.
”Felul în care PSD conduce, astăzi, România este profund anti-economic, fără niciun fel de viziune pe termen lung. Pentru susținerea Economiei, orice Guvern normal la cap ar susține atragerea fondurilor europene, ar susține investițiile din fonduri publice – făcute transparent, corect, cu celeritate – care să genereze venituri, dezvoltare și bunăstare pentru români, dar și măsuri pentru sprijinirea mediului privat care să aducă, apoi, bani la buget. Din păcate, PSD face exact pe dos. Pe termen scurt, într-o goană nebună după imagine, reduce nivelul de impozitare, fără să fie interesat de consecințele pe termen mediu și lung, care ar putea arunca România, din nou, în criză”, scrie liberalul Cristian Bușoi pe pagina personală de Facebook.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.