Probabil ca la petrecerile pe care le-ati organizat ati avut momente in care ati simtit ca ii lipseste ceva: ceva la mancare, ceva la muzica ori ceva la decor. Si, nu de putine ori, v-ati dorit cat mai multe baloane, mici si mari, de diferite culori, cu care sa puteti jongla in amenajarea locului destinat unei petreceri. Cu toate acestea, prin metoda clasica de a umple balonul cu aer din proprii plamani nu s dat roadele mult visate, asta pentru ca este destul de greu sa poti umfla de unul singur zeci de baloane. Nici cu putin ajutor munca nu se usureaza prea mult, ba, in plus, vor fi doua sau mai multe persoane care vor incepe petrecerea cu o pauza. Dar, cu siguranta, problema umflarii baloanelor va deveni inexistenta, pentru ca, de ceva timp, pe piata se gaseste butelia cu heliu.

Aceasta butelie este de dimesiuni reduse, usor de manevrat si de carat, posibil sa fie transportata dintr-un loc in altul si, in cazul in care nu se termina la o singura utilizare, poate fi depozitata si utilizata la urmatoare petrecere. Este prevazuta cu un capat detasabil, ce permite umplerea usoara a baloanelor, capat ce este pus in momentul inceperii utilizarii si este scos dupa umplerea baloanelor. Are o capacitate de umplere a peste 25 baloane din latex ori a 15 baloane din folie, de dimensiuni medii. De asemenea, poate umple circa 3 baloane mari, de forma literelor ori a cifrelor.

In cazul aniversarilor de 1 an a bebelusului pe langa tavita de mot, baloanele sunt preferatele tuturor petrecaretilor. Iar daca vorbim despre o petrecere pentru copii, precum cea de un an, atunci, clar, vedetele principale ale serii sunt baloanele. De cele mai multe ori sunt alese baloane in ton cu ideea petrecerii, cu articolele alese pentru taierea motului celui mic si pentru alegerea obiectelor de pe tava. Astfel, in cazul alegerii unor obiecte pentru o fetita, cu nuante de roz si alb, unde personajul central este pisicuta Marie sau printese, baloanele vor avea in parte culoare predominanta roz, iar daca alegem baloane pentru decorul unei taieri de mot a unei baietel, culoarea aleasa va fi albastru. Modele alese pot fi fie cele clasice, din latex, de dimensiuni relativ mici, fie cele din folie, baloane ce pot fi personalizate special cu mesaje si personaje de desene animate pentru micut. De asemenea, sunt des folosite baloanele in forma de cifra, in special, pentru a simboliza varsta implinita de micut.

Baloanele cu heliu ajung sa devina o moda, un nou mod de distractie la petreceri, dar si un decor potrivit pentru diferite ocazii. Iar, in cazul in care dorim mai multe baloane la o petrecere, utilizarea unei butelii cu heliu este solutia salvatoare. Astfel, puteti umfle cat mai multe baloane cu putine butelii, sau doar una, in functie de numarul baloanelor pe care doriti sa le umflati, puteti manevra usor buteliile, astfel incat sa nu depuneti efort mare pentru a le umfla, si baloanele umflate pot fi gata mult mai rapid decat in cazul umflarii clasice.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.