TEATRALIS și Nozovent vă invită de Ziua Femeii, joi, 8 martie, de la ora 18:00, laCasa de Cultură ,,Platon Pardău” Vatra Dornei, pentru a viziona piesa de teatru „Butoiul cu fericire”,  cu Magda Catone și Tiberiu Păun.

„Butoiul cu fericire” povesteşte întâlnirea dintre doi oameni complet diferiţi şi aparent incompatibili. Ea, Sanda, o chelneriţă trăznită şi amuzantă, care ia totul la mişto, deşi nu are o viaţă prea roz, este trecută de prima tinereţe. Are cazier, a văzut multe la viaţa ei, trăieşte într-un oraş minier, obscur, are un bărbat gelos, şi singura perspectiva, e să participe la Vocea României unde să îşi spună povestea.
El, este un profesor universitar, matematician, statistician, scorţos, şi narcoleptic. Consideră că totul în viaţă poate fi calculat. Ajunge în barul de mâna a doua în care lucrează Sanda, momit de o studenta blondă, care seamănă izbitor cu Marlyn Monroe şi de care el este foarte atras. În ciuda tuturor calculelor lui, profesorul face o criză de faţă cu Sanda şi zidul de scorţoşenie se dărâmă. Între profesor şi chelneriţă se crează o relaţie ciudată de prietenie, bazată pe o sinceritate, câteodată amuzantă, alteori dureroasă. Cei doi trec împreună printr-un carusel de stări şi emoţii.

Scenariu și Regia: Ivona Boitan
Scenografia: Ileana Zirra
Sound Design: Iulian Olteanu

Bilet: 25 lei | Informații și Rezervări la Agenția Casei de Cultură!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.