Cântă jazz, funk, electro și alte combinații . Sunt pe piață de prin 2005 și au scos primul album anul trecut. De ce le-a luat așa de mult timp? Poate pentru că sunt niște perfecționiști!

BiMSNe-am întâlnit cu muzica pe care o cântă pe scena de la Talcioc Cultural. Poate că atunci am simțit pentru prima dată, ascultându-le muzica, fluturi în stomac, pentru un sound distinct. Pe lângă muzică, toți membrii trupei sunt implicați și în alte locuri de muncă, proiecte, destul de diverse.

După cum spuneam, trupa Butterflies In My Stomach a fost înființată în primăvara anului 2005 şi componenţa actuală este constituită din Catrinel Bejenariu (voce), John Mititelu (chitară), Meghi (pian electric şi sintetizator), Bujor Stoicovici (chitară bas, contrabas) şi Ciprian “Laurentze” Moisescu (tobe).

SUCEAVAL!VE, împreună cu unul dintre cei mai pasionați jazzman din Suceava, Bogdan Popescu, le-au luat un interviu. Ce a ieșit? Noi spunem că un interviu cu o trupă cu niște oameni frumoși!

Sound-ul aparte a făcut ca formația să fie selectată, la sfârşitul lunii august 2006, printre cele mai bune trei trupe noi din lume, la secţiunea Electronic, în urma unui concurs iniţiat de casa de discuri Sony şi prestigioasa publicaţie Billboard.

Primul album Butterflies In My Stomach se numește „Magic Store”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.