Duminică, 13 martie, ora 15.36, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DJ 178, în interiorul localității Arbore, în baza planului de acțiune privind creșterea gradului de disciplină rutieră, respectiv depistarea conducătorilor auto ce nu respectă regimului legal de viteză, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Compartimentul Rutier au oprit autoturismul BMW, ce a fost filmat și înregistrat cu aparatul radar deplasându-se cu viteza de 75 km/h în interiorul localității, pe sector de drum cu limitare de viteză la 50 km/h, conducătorul auto conformându-se semnalului.

S-a procedat la legitimarea conducătorului auto, stabilind faptul că se numește I. Andrei, de 20 ani, din mun. Suceava, care a relatat verbal faptul că nu este posesor de permis de conducere, aspecte constatate și ca urmare a interogării bazelor de date specifice.

S-a întocmit dosar penal privind  infracțiunea de „conducere fără permis”.

Totodată, susnumitul a fost sancționat contravențional cu privire la nerespectarea regimului legal de viteză, cât și conducerea vehiculului în cauză având anvelope uzate peste limita admisă, fiind dispusă măsura complementară a reținerii certificatului de înmatriculare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.