Cetățenii din orașul Milișăuți sunt cu un pas mai aproape de Parlament. Asta pentru că începând de sâmbătă, 9 martie, deputatul Constantin Galan și-a inaugurat biroul parlamentar din centrul orașului. De menționat că și comunele Arbore și Iaslovăț vor beneficia de întreaga atenție a deputatului liberal.

Deputatul liberal Constantin Galan și-a inaugurat sâmbătă, 9 martie, primul birou parlamentar. Acesta se află în incinta primăriei vechi din centrul orașului Milișăuți și se adresează în mod special locuitorilor comunelor Arbore, Iaslovăț și cetățenilor din Milișăuți. Aproximativ 50 de persoane au fost prezente la inaugurarea și sfințirea biroului parlamentarului Galan, printre care și primarii comunelor amintite.

Galan a ținut să precizeze că toate promisiunile făcute în campania electorală sunt priorități pentru el, iar fiecare problemă a cetățenilor din colegiul său și nu numai va fi transmisă de el către cei care o pot rezolva. „Încă din campania  electorală am promis că voi face un birou parlamentar la Milișăuți. Iată că m-am ținut de cuvânt, iar acest birou este pus la dispoziţia cetăţenilor din oraş, dar şi din comunele Iaslovăţ şi Arbore, pentru a nu-i obliga să se deplaseze până la Rădăuţi. Cred că în acest fel voi fi mai aproape de cei care m-au trimis în Parlament. Vreau să vă asigur că atât eu, cât şi consilierii mei, vom putea afla mai rapid problemele şi iniţiativele locuitorilor din colegiul nostru”, a menționat Galan.

Primarul orașului Milișăuți, Mircea Laurus, a spus că îl va susține pe deputatul Galan cu tot ce poate, însă speră ca lucrurile să fie reciproce. „Până acum domnul Galan a arătat că este un om de cuvânt și cu caracter. Vreau să știe că are tot sprijinul meu în activitatea sa. Privind problemele întâlnite la nivelul comunității locale, avem un drum care a devenit impracticabil. Domnule deputat, nu uitați că ați promis că mă veți ajuta”, a conchis Laurus. Deputatul și-a luat angajamentul ca această problemă să ajungă la urechile cui trebuie să o asculte, iar în cele din urmă să fie rezolvată.

Ion Cotoară, primarul comunei Iaslovăț, s-a arătat complet dezamăgit de actuala administrație județeană, spunând că în vechea legislatură a primit mai mulți bani pentru investiții. „Nu vreau să schimb înțelesul acestei întâlniri, însă sunt dezamăgit de bugetul alocat de la Consiliul Județean. Mă întâlnesc cu oamenii din sat și nu știu ce să le spun. Sper ca această problemă să se rezolve și să-mi pot continua proiectele începute în comună. Într-adevăr ați fost alături de noi, sperăm ca acest lucru să nu se oprească aici, pentru că oamenii v-au dat votul de încredere”, a spus Cotoară. Galan l-a completat pe acesta, explicând că știe care sunt problemele comunei Iaslovăț, iar pentru o parte din acestea au fost identificate deja soluțiile.

Programul biroului parlamentar este de luni până vineri, între orele 09.00-16.oo, în prezența șefului de cabinet Irina Pâslariu, iar în fiecare vineri, între orele 12.00-16.00, deputatul Galan va fi prezent la birou. În aproximativ două săptămâni, Galan speră să inaugureze și biroul parlamentar de la Rădăuți, din incinta Casei de Cultură.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.