Un bărbat din Vultureşti a fost prins după ce a furat cablurile de oţel ale unei macarale. Poliţiştii au stabilit că hoţul în cauză era autorul şi al altor două furturi, de acelaşi gen, în Dolhasca.

Marţi, 5 martie, la ora 07.10, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112,  despre faptul că persoane necunoscute au sustras două cabluri din oțel, de la o macara care ridică containere. În urma măsurilor întreprinse de polițiști, a fost identificat autorul furtului, în persoana unui bărbat de 43 de ani, din comuna  Vultureşti.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul este şi autorul furturilor comise în noaptea de 26 spre 27 febuarie și 28 februarie spre 1 martie, când au fost sustrase alte două cabluri, identice cu cele sustrase la data de 5 martie, dosar care a rămas cu autori necunoscuţi la Postul de poliție Transporturi Feroviare Dolhasca.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului şi pentru recuperarea prejudiciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.