Marți, 3 mai, la ora 13:16, Poliția Municipiului Vatra  Dornei a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112 de către Gheorghe J. din municipiul Vatra-Dornei despre faptul că vecina acestuia, L.G. de 73 ani nu a fost văzută de mult timp. 

Ultima dată, femeia a fost văzută la începutul lunii aprilie a anului 2022 de către vecinii săi, aceasta fiind o persoană retrasă.

Vecinul a observat faptul că din tavanul acestuia curge un lichid galben care provenea din apartamentul femeii, din acest motiv a apelat S.N.U.A.U. 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul ISU-Bucovina-Detașamentul de Pompieri Vatra Dornei care a procedat la spargerea ușii de acces în imobil, după care au pătruns în apartament alături de un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Suceava – substația Vatra Dornei, unde au identificat-o pe L.G.,  căzută în holul dintre camere, aflându-se în stare avansată de putrefacție și descompunere.

Persoana în cauză era cunoscută cu afecțiuni de natură psihică, aceasta locuind singură, fără a se cunoaște membrii familiei.

Cu ocazia efectuării cercetării locului faptei s-a procedat și la examinarea cadavrului în cauză, nefiind descoperite leziuni sau urme de violență pe trupul acestuia, fiind depus la Morga Spitalului Municipal Vatra Dornei în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

În continuarea cercetărilor ce se efectuează în cauză, solicităm notificarea Serviciului de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

 S-a întocmit dosarul de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.