Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată duminică, 17 iunie, despre faptul că este posibil ca un bărbat în vârstă de 48 ani din municipiul Suceava, str. Ilie Ilașcu, să fie decedat în locuința sa întrucât, de  mai multe zile, acesta nu a putut fi contactat, iar din imobilul unde acesta locuiește se emană un miros greu suportabil.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri și după ce a constatat că ușa de acces în apartament este încuiată, a pătruns în interiorul acestuia prin escaladarea geamului de la dormitor.

În incinta locuinței, pe pardoseala din bucătărie, a fost identificat cadavrul bărbatului, aflat în stare avansată de putrefacție. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul era văduv, locuia singur  și  în ultima vreme  obișnuia să consume, în mod frecvent, băuturi  alcoolice.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se dispune procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.