Joi, 26 noiembrie, la ora 17:10, Secţia de Poliţie Burdujeni din cadrul Poliţiei mun. Suceava a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112, de către o femeie, despre faptul că Mihai B., de 82 ani, din municipiul Suceava, nu a mai fost văzut de către vecini de aproximativ 4 zile, totodată pe palierul etajului unde locuieşte persistă un miros urât.

Din verificările efectuate s-a stabilit că Mihai B. locuia singur în municipiul Suceava pe strada Jean Bart.

În cursul zilei de 26.11.2020, apelanta, în calitate de administrator de asociaţie, a fost anunţată de către vecinii lui Mihai B. despre faptul că acesta nu a mai fost văzut de 4 zile şi faptul că pe palierul etajului unde locuieşte persistă un miros urât.

În continuare femeia a solicitat prin SNUAU 112, intervenţia lucrătorilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, care au forţat uşa de acces în locuinţa lui Mihai B., ocazie cu care au observat faptul că acesta este decedat în camera locuinţei. 

În urma cercetării locului faptei, în locuinţă nu au fost identificate urme de răvăşire, iar cadavrul se afla într-o stare avansată de putrefacţie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.