Miercuri, 11 august, în jurul orei 14:30, lucrătorii Secției 14 Poliție Rurală Vama în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au fost sesizați telefonic de către D. V. din municipiul București, cu privire la faptul ca în albia pârâului Darieni de pe raza satului Demacușa, comuna Moldovița, a identificat un cadavru.

Cu ocazia deplasării la fața locului, împreună cu apelantul și cu no femeie din comuna Moldovița,  s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat în albia pâraului Darieni un cadavru aflat în stare avansată de putrefacție. Cadavrul era orientat cu fața în jos în pârâu, înspre aval și prezenta la nivelul trunchiului numeroase orificii cauzate de stadiul avansat de putrefacție.

Cu ocazia cercetării la fața locului, a fost identificat cadavrul după îmbrăcăminte și semnalmentele feței ca fiind numitul S. Alexandru, din comuna Moldovița, persoană care era dispărută din data de 22.07.2021, aceasta semnalând dispariția la data de 27.07.2021.

 În urma examinării cadavrului nu au fost identificate pe corpul acestuia urme de violență. În urma efectuării cercetării locului faptei nu au fost identificate mijloace de probă sau alte indicii care să ridice suspiciuni cu privire la decesul susnumitului. Persoana în cauză era cunoscută drept consumatoare de băuturi alcoolice spirtoase.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Câmpulung Moldovenesc în vederea efectuării necropsiei.

Având în vedere aspectele prezentate, lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă  (moarte suspectă).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.