La 02.11.2019, la ora 12.01, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie despre faptul că în com. Horodnic de Jos, în apa pârâului ,,Pozen”, este un cadavrul în descompunere, a cărui identitate nu este cunoscută. 

La nivelul secției s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat în com. Horodnic de Jos cfl.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la 02.11.2019, în jurul orei 11.50, femeia din com. Horodnic de Jos, se deplasa pe marginea pârâului Pozen din localitate, timp în care a observat un cadavru în apa.

Pârâul Pozen străbate comuna Horodnic de Jos, dinspre comuna Horodnic de Sus către municipiul Rădăuți.

Cadavrul a fost identificat pe cursul apei, într-o zonă în care s-au format aluviuni din resturi de material lemnos, adâncimea apei fiind de circa 1 metru.

S-a procedat la examinarea cadavrului, constatându-se că acesta este în stare avansată de descompunere (schelet uman), fără a putea fi identificat pe baza detaliilor biometrice. Analizându-se obiectele de vestimentație, deși acestea erau de asemenea în stare de descompunere, s-a putut stabili că era îmbrăcat cu o pereche de blugi de culoare verde sau albastru și o geacă sau pulover de culoare închisă. Cadavrul avea la încheietura mâinii stângi, un ceas.

Au fost efectuate verificări pe raza comunei Horodnic de Jos, fără a se putea stabili identitatea cadavrului, urmând ca cercetările să fie continuate în cauzele persoanelor dispărute.

Cadavrul a fost scos din apă cu sprijinul lucrătorilor ISU – Suceava, Detașamentul Rădăuți, fiind transportat la morga Spitalului municipal Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.