Luni, 29 iunie, s-au continuat verificările privind dispariția bărbatului de 28 ani, din orașul Gura Humorului, care s-a aruncat în râul Moldova, cu intenţia de a se sinucide.

La ora 09.00, s-au constituit echipe mixte compuse din 6 poliţiști, patru jandarmi şi doi lucrători IGSU, care au scotocit ambele maluri ale răului Moldova, în aval de puntea suspendată din Parcul Ariniş, ocazie cu care, la ora 11.05, a fost identificat în albia râului, cadavrul bărbatului.

Cadavrul se afla în mijlocul albiei, pe un grind de pietriş, la aproximativ 1-1,5 Km de locul în care acesta a intrat cu o zi înainte, cu intenţia de a se sinucide.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la IGSU Gura Humorului- echipă SMURD, care l-a scos din  râu şi a declarat decesul acestuia.  La o examinare sumară, nu s-au constatat urme de violenţă pe corpul său, cu excepţia celor provenite de la impactul cu apa şi pietrele din râu.

A fost anunţat telefonic şi procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiune de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.