Situaţie incredibilă în localitatea Tudora din Botoşani, acolo unde poliţiştii au amânat înmormântarea lui Nicu Mihălăchiuţei, românul de 19 ani mort în Franţa.

Cadavrul tânărului a fost ridicat de poliţişti dintr-un motiv halucinant.

Nicu şi-a pierdut viaţa pe 22 iunie 2019, după ce a fost lovit de o maşină pe autostrada A16 din Franţa, în apropiere de portul Calais.

Tânărul de 19 ani, din Tudora (Botoşani) se afla într-un microbuz cu care se ducea în Anglia, la muncă. La un moment dat, în timp ce se afla pe autostradă, Nicu i-a cerut şoferului să oprească pentru a-şi face nevoile.

După ce a coborât din microbuz, tânărul ar fi luat-o la fugă pe autostradă şi a fost spulberat de un autoturism. Din nefericire, românul a murit pe loc în urma accidentului.

Cadavru ridicat de la priveghi, în Botoşani, pentru necropsie

 

Vineri, 5 iulie 2019, la aproape două săptămâni de la cumplitul accident, cadavrul lui Nicu Mihălăchiuţei a fost repatriat.

Curios este faptul că, în toată această perioadă, autorităţile din Franţa, nu au efectuat o necropsie, expertiză care să stabilească cauza exactă a morţii.

Drept urmare, sâmbătă, în timpul priveghiului din casa părinţilor săi, trupul neînsufleţit al lui Nicu a fost ridicat de poliţişti şi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Rudele tânărului de 19 ani au lansat mai multe acuzaţii de crimă, susţinând că Nicu ar fi fost ucis pe drumul către Marea Britanie.

Înainte de a-şi pierde viaţa, Nicu Mihălăchiuţei a trimis mai multe mesaje disperate rudelor sale în care îi anunţa că urmează să fie ucis.

Sursa: Observator

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.