Miercuri, 19 mai, la orele 07:37, lucrătorii SPR 10 Gura Humorului au fost sesizați prin SNUAU 112 de către R. Adrian, din comuna Berchișești, despre faptul că pe imaș se află o femeie posibil decedată.

În baza sesizării la faţa locului s-au deplasat lucrătorii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului, împreună cu un lucrător din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Suceava și cu tehnician criminalist din cadrul C.C.- Poliția oraș Gura Humorului care, în urma cercetărilor efectuate, au constatat următoarele:

La fața locului, respectiv pe imașul comunal din zona denumită „Drumul sondei” de pe raza satului Capu Codrului, comuna Păltinoasa, a fost identificată pe acostamentul drumului comunal, str. Sondelor, cadavrul numitei Ț. Maria, de 39 ani, din comuna Berchișești.

Din discuțiile purtate cu apelantul, acesta a relatat verbal faptul că în dimineața zilei de 19.05.2021, orele 07:30, s-a deplasat pe drumul public denumit „drumul sondei”, spre localitatea Berchișești, moment în care a observat o persoană de sex feminin căzută în afara părții carosabile cu fața în jos. Ulterior acesta a constatat că persoana în cauză nu prezenta semne vitale și a recunoscut-o ca fiind soția unui coleg de muncă.

La fața locului a intervenit un echipaj al ambulanței, care a constatat decesul persoanei.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că numita Ț. Maria locuia pe raza comunei Berchișești, împreună cu soțul său iar aceasta obișnuia frecvent să consume băuturi alcoolice și să părăsească în mod nejustificat domiciliul și fără să anunțe în prealabil.

 Din cele relatate de soțul susnumitei, aceasta a plecat de la domiciliu în ziua de 18.05.2021 în intervalul orar 16.00 – 18.00, iar de atunci acesta nu a mai știut nimic despre ea.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului, urmând să fie efectuată autopsia medico-legală.

 Totodată, din primele verificări nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni cu intenție.

 În cauză s-a întocmit dosar penal săvârşirea infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.