Marți, 13 octombrie, la ora 13.00, Poliția orașului Siret a fost sesizată direct de către M. Ana din orașul Siret cu privire la faptul că, din data de 04.10.2021 nu l-a mai văzut pe vecinul său O. Mihai, de 72 ani, la domiciliu, iar acesta este posibil să fie dispărut de la domiciliu.

S-a procedat la efectuarea de verificări și investigații la unitățile spitalicești de pe raza orașului Siret stabilindu-se că persoana dispărută nu a fost internată în ultima perioadă.

Ulterior, s-a procedat la căutarea lui O. Mihai ocazie cu care s-a stabilit că locuința acestuia este închisă cu un lacăt din exterior ceea ce denotă că acesta nu se află în interiorul locuinței motiv pentru care s-a procedat la căutarea acestuia în anexele locuinței, iar apoi pe un teren agricol aflat în prelungirea curții locuinței, teren agricol pe suprafața căruia trece pârâul Ruina.

În albia pârâului a fost identificat cadavrul lui O. Mihai care se afla în poziția decubit dorsal cu capul către aval la o distanță de aproximativ 10 metri de cărarea care traversează pârâul.

La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost identificate urme de violență.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.