Duminică, 11 iulie, la ora 17.18, Secţia 5 Poliţie Rurală Dărmănești a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în albia râului Suceava se afla o persoană decedată.

A fost identificat apelantul, care a declarat verbal faptul că în timp ce se afla împreună cu familia sa pe malul Râului Suceava, la un moment dat a observat în apă cadavrul unei persoane.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul ISU Suceava și un echipaj de ambulanță, care au procedat la aducerea la mal a cadavrului aparținând unei persoane de sex masculin, după care au constatat decesul acestuia.

Ulterior, din verificările efectuate în amonte la aproximativ 400 m de locul unde a fost identificat cadavrul, pe malul de pe raza satului Părhăuți, comuna Todirești, polițiștii au identificat autoturismul Opel Corsa iar lângă firul apei o pereche de pantaloni, o șapcă, un prosop, un telefon mobil, o pereche de șlapi, bunuri ce ar aparține persoanei în cauză.

La fața locului s-a prezentat o persoană de sex masculin care a declarat verbal că cadavrul respectiv aparține tatălui său H. Gavrilă, de 71 ani, din comuna Todirești.       

A fost examinat cadavrul aparținând numitului H. Gavrilă ocazie cu care s-a constatat că nu prezintă urme de violență și nu sunt suspiciuni cu privire la decesul acestuia.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.