Miercuri, 5 mai, orele 08:28, lucrătorii SPR 14 Vama au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către numitul  Constantin din com. Vama, cu privire la faptul că în zona Sălătruc – Molid, în apropierea Pensiunii Lidana, în albia Râului Moldova, se află cadavrul unui bărbat.

            La faţa locului s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat apelantul, precum şi cadavrul unui bărbat în vârstă de aproximativ 50 – 55 ani, acesta fiind identificat în albia Râului Moldova, cu fața în sus, pe mijlocul cursului de apă.

            Cadavrul a fost scos la mal de lucrătorii ISU Câmpulung Moldovenesc aflați la fața locului.

            Acesta a fost examinat de tehnicianul criminalist aflat la fața locului, fără a fi identificate urme de violență și nici acte de identitate sau bunuri care să ducă la identificarea persoanei.

            În urma investigațiilor desfășurate s-a stabilit faptul că persoana decedată este L. Petru de 56 ani, din com. Vama.

Din discuțiile purtate cu soția acestuia, s-a stabilit faptul că L. Petru a plecat de acasă în dimineața zilei de 05.05.2021, în jurul orelor 07.30, cu autoturismul personal, fără a indica destinația.

Cadavrul a fost ridicat de la fața locului și transportat la Morga Spitalului Câmpulung Moldovenesc, fiind dispusă efectuarea unei necropsii în vederea stabilirii cauzei decesului. 

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.