Nu trebuie să fie o zi specială pentru a-i arăta cât de mult îți pasă de ea. Chiar dacă iarna îi aduce în prim-plan pe Moș Nicolae și pe Moș Crăciun, care aduc daruri atât celor mici, cât și celor mari, asta nu înseamnă că îți poți neglija iubita în restul anotimpului geros.

Începând cu luna noiembrie, iarna își face simțită prezența, lucru care are numeroase efecte asupra sănătății, a tenului și a dispoziției generale. Astfel, pentru a o face să se simtă mai bine pe parcursul acestor 3 luni grele și friguroase, este indicat să o surprinzi cu câteva atenții mici, dar de apreciat.

Iată care sunt cadourile pe care le poți oferi partenerei în această iarnă:

  •       Cremă hidratantă pentru mâini

O poți surprinde cu o cremă de mâini de calitate, cu o aromă puternică și foarte hidratantă, care să o facă să-ți sară în brațe în semn de mulțumire. Pe timpul iernii, pielea are nevoie de o hidratare intensă, mai ales cea din zona mâinilor, care este expusă constant la frig, lucru care o poate face să se înroșească sau chiar să crape. Din acest motiv, o cremă de mâini cu potențial ridicat de hidratare poate reprezenta darul perfect pentru iubita ta pe parcursul acestui anotimp.

  •       Uleiuri de masaj

Mersul prin nămeți și prin ger obosesc chiar și cea mai energică și vioaie persoană. Din cauza acestor doi factori, iarna te poți simți în mod constant extenuat și fără vlagă, lucru care necesită momente lungi de relaxare. Dacă observi că iubita se plânge în mod regulat de oboseală, atunci trebuie să-i arăți că ții la ea prin dăruirea unui ulei de masaj. Bineînțeles, tu vei fi cel care îi vei face masajul și o vei ajuta să se relaxeze la finalul zilelor. Descoperă aici uleiurile mătăsoase și parfumate, care reușesc să răsfețe pielea și să aducă zâmbetul pe buze jumătății tale.

  •       Bile parfumate

Cât de minunată ți se pare o baie fierbinte și lungă după ce vii înfrigurat de afară? Dacă îți dorești ca iubita ta să nu își piardă buna dispoziție din cauza ninsorilor abundente și a gerului năprasnic, atunci oferă-i cadou un set de bulgări parfumați, cu ajutorul cărora să aibă parte de momente unice în cadă. Alege-i aroma preferată și las-o să se bucure de mireasma bulgărelui mineral.

În plus, pe lângă relaxarea de care va avea parte, pielea iubitei va obține hidratarea de care are nevoie, deoarece aceste bile reprezintă o combinație de săruri minerale și uleiuri aromatice, care lasă pielea catifelată și elastică.

Prin urmare, dacă îți dorești ca partenera de viață să fie fericită și să nu simtă nostalgia și aspectele negative ale anotimpului de iarnă, fă-i zilele mai frumoase prin intermediul acestor mici gesturi pline de atenție și de dragoste. Surprinde-o cât de des poți și vei vedea că armonia și buna dispoziție se vor instala în casa voastră pe tot parcursul vieții.

Sursa foto: Unsplash.com, Pexels.com

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.