Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, iar cei care au în familie sau în cercul apropiat de prieteni un cadru medical întâmpină o adevărată provocare în alegerea unui cadou potrivit.

În continuare vă oferim câteva sugestii pentru cadouri inspirate, dar și utile în același timp!

Cană de cafea personalizată

 

Majoritatea celor care lucrează în spital, în special în schimburile de noapte, nu rezistă fără să apeleze la ajutorul cofeinei. Astfel, o cană deosebită nu va da greș niciodată, mai ales în perioada sărbătorilor. Cănile de cafea le poți personaliza chiar tu la magazinele de specialitate, cu un doctor cu o căciuliță de Moș Crăciun sau orice altceva îți trece prin minte.

 

Produse de relaxare pentru baie

 

După o tură lungă și obositoare, oricine merită câteva momente de relaxare. Un set cu produse de baie, cum ar fi spumantul, sarea de baie, gelul de duș, crema exfoliantă sau loțiunea de corp reprezintă un cadou care va fi cu siguranță apreciat. Lavanda, vanilia sau iasomia se află printre aromele recomadate pentru relaxare.

 

Uniformă medicală

 

Fie că este medic, asistent sau farmacist, orice cadru medical are nevoie de o uniformă, din cel mai bun bumbac. Uniformele albe trebuie să fie rezistente la înălbiri repetare, iar cele colorate trebuie să aibă textura fină și croiala cât mai elegantă. Limarom vă pune la dispoziție o gamă variată de uniforme și halate medicale și de farmacie, dar și echipamente SMURD. Pentru a confecționa echipamente de cea mai bună calitate, rezistente în timp și în diferite situații, Limarom folosește materiale de bună calitate și mijloace moderne de lucru, iar personalul dispune de experiență vastă în domeniul confecțiilor și vă garantează profesionalism în realizarea oricărei comenzi.

 

Șosete compresive

 

Cadrele medicale sunt nevoite să petreacă multe ore în picioare, o idee inspirată pentru cadoul de Crăciun fiind o pereche de șosete compresive, care au rolul de a ajuta circulația sângelui, prevenind apariția varicelor sau a picioarelor umflate. Dacă găsești șosete care să fie tematice pentru perioada sărbătorilor, cu atât mai bine!

 

Încălțăminte

 

Un cadou util îl reprezintă încălțămintea calitativă. Magazinele de specialitate îți stau la dispoziție cu o gamă diversificată de încălțăminte medicală din piele naturală, rezistentă și flexibilă, de la producători de renume.
Indiferent dacă este vorba despre papuci speciali de spital sau de adidași, este recomandată achiziționarea unora cu talpă cu memory-foam, care va diminua semnificativ durerea resimțită după o zi întreagă de stat în picioare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.