Cadre didactice și elevi de la Școala Gimnazială nr.1 din municipiul Suceava se mobilizează pentru a o ajuta pe Diana Mihalache, elevă de nota zece a unității școlare.
Din nefericire, fata se confruntă cu o formă gravă de diabet, fiind dependentă de insulină, dar și cu o boală cruntă care îi deformează coloana vertebrală, scolioză malformativă în S, riscând astfel să  nu mai poată să-și continue studiile.
„«UN ZAMBET PENTRU DIANA!» este o actiune de strangere de fonduri organizată pe 29 iunie 2022, la orele 16,00-17,30, la Scoala Gimnaziala Nr. 1 Suceava, de catre elevii clasei a VII-a A sustinuti de parinti si prof. diriginte Tamara Brutaru. Colega noastra, Diana Mihalache, are nevoie de o operatie speciala si foarte urgenta la coloana verterbrala care costa 25.000 euro. Diana a incheiat clasa a VI-a cu media 10, chiar daca in ultimii ani a fost foarte bolnava, avand diabet insulino-dependent si scolioza malformativa in S. Acum ea poarta corset, dar una din coaste ii atinge plamanul existand riscul ca acesta sa fie perforat. Operația de urgență poate fi efectuată în București, la Brain Institute, o clinică privată care deține un robot performant cu ajutorul căruia intervenția chirurgicală poate fi realizată în siguranță și cu succes.
Haideti sa ne mobilizam pentru DIANA! Orice donatie este binevenita! Va asteptam maine in fata scolii, intre orele 16,00-17,30! Multumim daca distribuiti prietenilor vostri!”, au postat organizatorii acțiunii pe o rețea de socializare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.