Câinii comunitari rămân în continuare pe străzi! Proiectul privind asocierea municipiului Suceava cu Diasil Service, firmă declarată câștigătoare a licitației de capturare a câinilor, a fost respins din nou, după aproximativ jumătate de an de discuții și dezbateri pe această temă.

Se pare că de această dată nu a fost vorba de decizii luate în instanță sau de vreo asociație de protecție a animalelor care să se opună hotărârilor luate de consilieri. Motivul pentru care proiectul s-a blocat, din nou, constă în faptul că s-a produs o greșeală majoră în rândul celor care au participat la licitație, vina fiind și a comisiei de licitație ce nu a observat greșeala la timp.

Problema constatată este una de legalitate „Legea interzice să participe la licitaţie acelaşi acţionar cu două firme diferite? Eu atât vreau să ştiu, pentru că dau un vot şi vreau să fie legal ceea ce votez”, a declarat Lucian Harșovschi, consilier PDL. Acesta a sesizat că în actele depuse de firmele concurente apare numele aceluiași administrator, Anton Curelariu, patronul firmei de salubrizare Diasil Service.

Mai trebuie menționat faptul că în oferta SC Discif SRL, sub propoziția în care se menționează că Anton Curelariu este administrator, la semnătura acestuia apare numele unei alte persoane, Gheorghe Iacoban.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.