Problema câinilor fără stăpân de pe raza muncipiului Suceava pare să nu se mai rezolve. În ciuda numărului mare de patrupede strânse deja, acestea se înmulțesc în continuare pe raza municipiului.

Viceprimarul Ovidiu Doroftei a explicat faptul că acțiunile de strângere a câinilor fără stăpân se derulează pe cartiere, însă se întâmpină dificultăți din partea oamenilor care ascund unele patrupede, din prea mare dragoste.

„Le recomand sucevenilor să viziteze adăpostul din Lunca Sucevei şi vor vedea cât de bine sunt trataţi câinii acolo. Nu trebuie să îi ascundă când vin hingherii, pentru că pot avea grijă de ei la adăpost. În foarte multe cazuri am intervenit şi cu Poliţia Locală, pentru că oamenii nu vor să înţeleagă faptul că nu este corect ca aceşti câini să fie ascunşi în timpul acţiunilor de strângere. Noi desfăşurăm astfel de acţiuni pe cartiere, însă intervenim cu prioritate doar acolo unde primim reclamaţii că ar exista câini foarte răi”, a explicat Doroftei. Și acest subiect a fost tratat la întâlnirea cu președinții asociațiilor de proprietari. Doroftei a dat asigurări că acțiunile de strângere a câinilor comunitari continuă pe raza municipiului reședință de județ.

 

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.