Duminică, 22 iunie, la ora 8:23, o persoană a anunţat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, prin numărul unic de urgenţă 112, că un calul a căzut într-un canal.

Proprietarul a declarat salvatorilor de la Detaşamentul de pompieri Suceava, care s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale cu accesorii specifice, faptul că animalul s-a dezlegat pe timpul nopţii şi a plecat din gospodăria care se află în localitatea Sfântu Ilie.

După ce a observat că lipseşte, a pornit în căutarea calului şi l-a găsit căzut într-un canal pentru reparaţii auto, cu o lungime de patru metri şi o lăţime de aproximativ un metru, pe str. General Leonard Mociulschi, în spatele magazinului Lidl, din municipiul Suceava.

Intervenţia a fost dificilă din cauza spaţiului foarte îngust de manevrare şi a greutăţii calului, care depăşea 400 de kilograme.

În ciuda greutăţilor întâmpinate, după aproximativ o jumătate de oră, cu accesoriile din dotare, pompierii militari au reuşit să scoată calul, pe care l-au predat viu şi nevătămat proprietarului.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.