Sâmbătă, 8 iunie, ora 15.30, un echipaj din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Dărmănești, a oprit în trafic pe DN 2 din comuna Pătrăuți, autoutilitara condusă de B. Vasile, de 43 ani din comuna Volovăț, care transporta animale.

În lada autoutilitarei a fost identificată o cabalină identificată cu cititor de către medic veterinar din cadrul DSV Suceava. S-a luat legătura cu I.P.J. Botoșani, numărul  de microcip identificat apărând în evidențe la o cabalină furată din localitaea Nicșeni, judeţul Botoșani, în cauză fiind înregistrat dosar penal .

La fața locului s-au deplasat poliţişti  din cadrul S.P.R. nr. 1 Botoșani, împreună cu proprietarul cabalinei C. Mihai, care și-a identificat  cabalina furată.

 Din primele verificări a rezultat faptul că, B. Vasile a cumpărat  în ziua de 8 iunie 2013, cabalina de la L. Corneliu, de 41 ani din comuna Pătrăuți, pentru suma de 1.000 lei, acesta declarând  că are cabalina cumpărată din comunaVerești, de la o persoană necunoscută. Cercetările au fost preluate de Secția nr. 1  Poliție Rurală Botoşani.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.