Un eveniment semnificativ pe harta folclorului românesc, inițiat de interpretul cântecului popular, Călin Brăteanu, va reuni vineri la Suceava interpreți, fanfare și ansambluri folclorice de rezonanță națională.

Desfășurat la Sala de Festivități din Gara de la Burdujeni, evenimentul va avea loc vineri, 17 aprilie, începând cu ora 20.00, și reprezintă un bun prilej de a repune în lumină un spațiu cu o valoare istorică și arhitecturală deosebită.
La 10 ani de activitate în slujba folclorului bucovinean și la aniversarea a 10 ani de la revigorarea acestei tradiții de coeziune socială, surpriza pe care a pregătit-o Călin Brăteanu pentru cei prezenți la bal este lansarea albumul personal ”Neamul meu și satul meu”.
Evenimentul se va bucura de susținerea unor nume importante din mediul de afaceri local și național, precum și a altor invitați speciali și parteneri ai Clubului Rotary.
Intrarea se face pe bază de invitație, iar ținuta obligatorie este costumul popular, indiferent de zonă sau etnie.
Clubul Rotary este o organizație a oamenilor de afaceri și a reprezentanților diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate și stimulează relațiile de bună înțelegere între membrii comunității.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.