Odată cu sărbătoarea Sfinților Mihail și Gavril și cu hramul satului Brăiești din comuna Cornu Luncii, a avut loc și inaugurarea și sfințirea căminului cultural din localitate.
Inaugurarea și sfințirea Căminului Cultural din satul Brăiești este o mare sărbătoare pentru noi. Căminul a fost finanțat de Compania Națională de Investiții, execuția a fost făcută de o firmă din Mălini iar proiectul a fost făcut de o firmă din Iași. Lucrarea a costat 940.000 de lei. Sunt foarte încântat de proiect și pot spune că a fost făcut după chipul și asemănarea satului Brăiești. Arhitectul a ținut cont de cum arată casele vechi din satul Brăiești, astfel că are un stil bucovinean, aparte, frumos, și eu zic că este cel mai frumos cămin de pe meleagurile noastre”, a declarat primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron.

Lucrările la Căminul Cultural din satul Brăiești au început în urmă cu doi ani, dar au întâmpinat anumite probleme pentru că, inițial, licitația a fost câștigată de o firmă din Brăila, care a intrat în faliment.

Acesta însă nu este singurul cămin cultural de pe lista de proiecte a primarului Gheorghe Fron.

Avem mai multe cămine de făcut. Avem trei sate, Păiseni, Sasca Mare și Șinca, unde nu este cămin cultural și este nevoie de așa ceva. De asemenea, și la Cornu Luncii trebuie să modernizăm căminul”, a spus primarul Fron.
Senatorul PSD Ioan Stan, prezent la eveniment, l-a felicitat pe primarul Gheorghe Fron pentru această realizare și a declarat că îl va sprijini pe acesta de câte ori va fi nevoie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.