Joi, 8 septembrie 2016, de la ora 10:30, în comuna Hănțești va avea loc recepția lucrărilor de reabilitare, modernizare, dotare și extindere la căminul cultural din localitate.

„Investiția totală este de aproximativ 360.000 de euro, cu tot cu dotări. Amenajarea exterioară a fost realizată din fonduri proprii ale primăriei și s-a ridicat la un cost de aproape 22.000 de euro. Restul fondurilor a fost posibil prin cofinanțare de 5% fonduri proprii și de 95% fonduri de la Compania Națională de Investiții (CNI). Pe 9 septembrie va fi recepția la Căminul Cultural din partea celor de la CNI”, a declarat Olariu Daniel, primarul comunei Hănțești.

Edilul a subliniat că lucrarea la căminul cultural a început anul trecut în luna septembrie, iar acum, după un an de zile, s-a reușit finalizarea acesteia.

„Este o coincidență că predarea Căminului Cultural are loc odată cu hramul comunei Hănțești”, a mai adăugat Olariu Daniel.

Olariu Daniel

Programul Zilei comunei Hănțești

Recepția lucrărilor de la căminul cultural din Hănțești coincide cu Ziua comunei Hănțești. Astfel, începând cu ora 11:30, va avea loc slujba de sfințire ce va fi oficiată de un sobor de preoți. La acest eveniment este invitat și pastorul Bisericii Penticostale.
La ora 13:00, timp de o oră și jumătate, Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” din Suceava va prezenta un program de dansuri și muzică populară.
Începând cu ora 19:00 va fi spectacol de circ, după care, va avea loc un frumos bal alături de formația ROYAL GROUP Suceava.

 

Alte două investiții urmează să fie realizate în comună

Primarul comunei Hănțești a mai declarat că în perioada următoare urmează să aibă loc licitații pentru reabilitarea și modernizarea unei școli și a unei grădinițe. Totodată, primarul le-a urat numai gânduri bune și le-a cerut locuitorilor din comună să aibă în continuare încredere în el.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.