Primăria comunei Berchișești a recepționat lucrările de execuție la obiectivul de investiții „Reabilitarea, modernizarea și dotarea căminului cultural Berchișești”.

Cu mare satisfacție vă anunț că Primăria comunei Berchișești a efectuat în aceste zile recepționarea lucrărilor de execuție la obiectivul de investiții „Reabilitarea, modernizarea și dotarea căminului cultural din localitatea Berchișești, comuna Berchișești, județul Suceava”. Proiectul a fost finanțat de către Compania Națională de Investiții, și, pe această cale, mulțumesc din suflet conducerii și specialiștilor CNI pentru sprijinul acordat pe parcursul derulării lucrărilor”, a anunțat Violeta Țăran, primarul comunei Berchișești.


Primăria comunei Berchișești a avut obligația să finanțeze lucrările de racordare la utilități, apă, canal, curent electric.
În continuare, administrația locală va aloca sumele necesare pentru efectuarea lucrărilor de sistematizare exterioară (parcare, spații verzi, spații recreative), care se vor adăuga investiției de până acum, în valoare de 4.686.900,00 lei.
Anunț locuitorii comunei Berchișești că estimăm ca într-un timp relativ scurt, în luna octombrie, să deschidem porțile Căminului Cultural către public, printr-o recepție oficială. Mulțumesc, de asemenea, proiectantului, constructorului,consilierilor locali și angajaților Primăriei pentru suportul acordat în realizarea acestei investiții de anvergură pentru comuna Berchișești”, a transmis Violeta Țăran.

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.