Candidaţii Alianţei România Dreaptă la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012, Gheorghe Flutur şi Ioan Bălan s-au aflat ieri în campanie electorală în localitatea Văratec din oraşul Salcea. Deputatul Ioan Bălan candidează pentru un nou mandat în colegiul nr. 2 Suceava, în timp ce liderul democrat liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, este candidatul ARD pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava.

„Suntem aici într-o localitate în care s-au făcut lucruri multe şi importante pentru această comunitate. Suntem în campanie electorală, oamenii apreciază ceea ce s-a făcut şi până la urmă lucrul cel mai important este parteneriatul Ioan Bălan, deputat, Ilie Lungu, primar. Acest partenriat funcţionează impecabil în oraşul Salcea, iar acest lucru se poate observa şi aici în localitatea Văratec. Şi adresez şi eu rugămintea, aici în localitatea Văratec, ca cetăţenii să vină la vot pe 9 decembrie şi să voteze Ioan Bălan deputat şi Gheorghe Flutur senator. Prin activitatea sa, un parlamentar poate asigura rezolvarea problemelor legate de crearea de locuri de muncă, iar prin parteneriatul cu primarii se pot realiza şi proiecte pentru construcţia de reţele de canalizare”, a spus Ioan Bălan.

„ Aici în Salcea a făcut extraordinar de multe lucruri bune, şi ne gândim şi la Văratec, un sat mai izolat, care a început să fie asfaltat, în care s-a realizat o reţea de canalizare. Oamenii aşteaptă în continuare investiţii de la noi şi de la primar. Patru ani de zile am făcut împreună multe lucruri bune şi dorim să facem în continuare lucruri bune pentru oraşul Salcea. Din păcate oraşele mici au cam fost ocolite de la finanţare, mai ales pe programele de dezvoltare rurală. Din acest motiv va trebui să negociem pentru ca şi anumite componente a oraşelor, care au caracter de sat, să fie susţinute din bani europeni. Să existe un program special pentru oraşele mici, cum sunt Salcea, Cajvana, Dolhasca şi celelalte oraşe noi din judeţ. De asemenea, sper în deschiderea rapidă a aeroportului din Salcea, ca locomotivă pentru dezvoltarea acestei zone a judeţului”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.