Asociaţia Ghizilor din Bucovina (Bucovina Guides) cu sprijinul Ocolului Silvic Pojorîta organizează o nouă campanie de reîmpădurire, de această dată în zona Șandru – Câmpulung Moldovenesc.

Ne aflăm deja la a șaptea acţiune de acest gen în cadrul proiectului „Hai la înverzit” şi ne propunem să continuăm campania începută acum cinci ani. Acţiunea noastră este una de voluntariat şi a devenit deja o preocupare permanentă. Prin puterea exemplului dorim să adunăm din ce în ce mai mulţi voluntari, pentru a reda măreția pădurilor care au existat cândva în Bucovina. Numărul tot mai mare de voluntari, entuziasmul, atitudinea pozitivă și implicarea lor constantă în toate acțiunile noastre de până acum ne determină să continuăm campania în fiecare an. Aşadar vă propunem o reîntâlnire de câteva ore cu Natura, sâmbătă 8 aprilie. Întâlnirea participanților va fi în parcarea restaurantului „La Baciu” la ora 9:00, urmând ca de acolo să ne continuăm drumul către locul de plantat”, transmit organizatorii.

Voluntarii sunt rugați să vină cu sape/săpăligi de acasă.
Mai multe informaţii puteți afla de pe pagina de Facebook a evenimentului sau a comunității „Hai la înverzit!”:  https://www.facebook.com/Hai-la-Inverzit-391382901039032/

Hai la inverzit - 8 aprilie 2017 - Sandru - C-lung Mold