Având în vedere că în perioada sezonului estival, judeţul Suceava va fi tranzitat de mulţi turişti români şi străini, pentru asigurarea unui climat de siguranţă a acestora, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Serviciile de Investigaţii Criminale şi Ordine Publică au lansat o Campanie de prevenire a furturilor din buzunare, poşete şi genţi favorizate de neatenţia victimelor, intitulată „Furat într-o secundă”.

Campania urmează a fi implementată la nivelul poliţiilor municipale din Suceava, Rădăuţi, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, până la finele lunii august.

În această perioadă, poliţiştii vor organiza acţiuni stradale de informare a cetăţenilor, fiindu-le distribuite totodată materiale cu caracter educativ preventiv, ce au fost editate în acest sens.

De asemenea, cu ocazia zilelor municipiilor, vom distribui ca şi în municipiul Suceava de Rusalii, aceste materiale dintr-un avion cu sprijinul Aeroclubului de la Frătăuţii Vechi.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava va depune toate eforturile pentru asigurarea unui climat de siguranţă şi încredere a cetăţenilor judeţului, precum şi a turiştilor care ne vizitează.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.