Sâmbătă, 26 octombrie, va avea loc o nouă acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE) în Suceava, organizată de Asociaţia RoRec, împreună cu autorităţile locale.

În municipiul Suceava vor fi deschise 5 puncte provizorii de colectare, unde cetăţenii pot aduce deşeurile electrice şi electronice de care doresc să se debaraseze responsabil. Acestea vor fi amenajate în următoarele locuri:

Parc Florea Vladimir (bdul 1 Mai, vizavi de Policlinică)
Cartier Obcini, Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Nr. 9
Cartier George Enescu – bdul George Enescu (parcare – vizavi bloc Curcubeu)
Cartier Burdujeni – str. Calea Burdujeni (vizavi de Piaţa Agroalimentară)
Cartier Zamca – intersecţie str. Octav Băncilă cu str. Ion Neculce.

Programul de colectare va fi între orele 09.00-17.00. Asociaţia RoRec, împreună cu Primăria Suceava, oferă o soluţie și cetăţenilor ce deţin deşeuri electrice grele sau voluminoase: preluarea gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă. Cei interesaţi au la dispoziție un număr apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, respectiv 0800 444 800. Aceştia pot suna gratuit la acest număr, 7 zile din 7, între orele 9.00-17.00, pentru a programa ridicarea deșeurilor de la domiciliu sau sediu de instituție. Alt număr la care poate fi solicitat acest serviciu este 0753.616.244, apelabil cu tarif normal, de luni până sâmbătă, între orele 09.00-17.00.

Cei care vor alege să se debaraseze de echipamentele electrice vechi sau uzate în cadrul acestei acţiuni de colectare din Suceava vor avea şansa să câştige, prin tragere la sorţi, unul dintre următoarele premii puse în joc de membrii Asociaţiei RoRec, Candy, Skill şi Tristar: 4 cuptoare cu microunde de la Candy, 5 mașini de găurit marca Skill, 8 cafetiere și 8 mașini de călcat Tristar. Tragerea la sorţi a câştigătorilor acestei tombole va avea loc pe 26 octombrie, ora 17.30, la Parc Florea Vladimir.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.