Candidații USL Ștefan Alexandru Băișanu și Tiberius Brădățan au ieșit astăzi, 17 noiembrie, în parcarea unui supermarket din municipiul reședință de județ pentru o întâlnire cu electoratul. După câteva discuții succinte cu o parte din oamenii interesați, cei doi au intrat în supermarket pentru a face câteva cumpărături. Cel puțin ca și pretext pentru continuarea campaniei la cald.

 

 

 

 

 

 

 

Cei doi candidați au împărțit pliante, pixuri și brichete. Ajutați, bineînțeles, de echipele de tineret. Proiectele cu care încearcă să câștige încrederea electoratului au fost prezentate din nou fiecărui curios. Dacă Brădățan a fost ”cuminte” în declarații, Băișanu, prin stilu-i caracteristic, a aruncat din nou cu ”vorbe grele” în contracandidații de la ARD.

Ștefan Alexandru Băișanu: ”Suntem aici pentru a sta de vorbă cu electorul. Este un lucru de care oamenii au nevoie mai ales acum când văd ce se întâmplă în spectrul politic la nivel național. Iată că și Băsescu a început să facă politică iar acest lucru îi deranjează pe oameni. (…) Cei de la AR…D sau cum și-or mai spune nici măcar un minim de gramatică nu știu. Vedem pe bannerele lor cum ”fapte din inimă” este scris fără virgulă ca și cum ar fi vorba de cu totul altceva. În fine, cert este că noi trebuie să ne vedem de campanie și de nevoile oamenilor iar dânșii trebuie să se întoarcă în clasa a-I-a. Este rușinos să agăți pe pereți sloganuri scrise greșit gramatical”.

Tiberius Brădățan: ”Merg în tandem cu Alexandru Băișanu pentru că sunt sigur că putem reuși să aducem bunăstare. Aveți în fața dumneavoastră un profesor universitar și un medic. Împreună putem însănătoși județul Suceava”.

După ce au vorbit cu oamenii și au împărțit pliantele cei doi au intrat în supermarket la cumpărături. Cel puțin asta i-am auzit spunând. Și pentru că frigul era înțepător, campania s-a finalizat la o cafea caldă, cu zaharină.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.