Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu îşi propune ca în această campanie electorală să intre în contact cu cât mai mulţi locuitori ai municipiului Suceava, pentru a le vorbi despre ceea ce a făcut pentru aceştia în ultimii 4 ani, dar mai ales, pentru a le prezenta obiectivele pe care şi-a propus să le realizeze într-un viitor mandat de deputat în Colegiul nr.1 Suceava.

Pentru prima acţiune electorală, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu s-a întâlnit cu cetăţenii cartierului Iţcani, acţiune la care a participat alături de preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, candidat pentru Colegiul nr.2 Senat. „În prima zi de campanie, am ales să mă întâlnesc din nou cu cetăţenii din Iţcani. La întâlnire am fost împreună cu Gheorghe Flutur, candidatul pentru Senat în acest colegiu. Dialogul a fost unul viu şi interesant. Am vorbit despre promisiunile făcute în campania trecută faţă de locuitorii acestui cartier istoric al Sucevei, promisiuni pe care mi le-am onorat. Împreună cu municipalitatea suceveană, am fost mereu cu sufletul şi fapta lângă aceşti oameni”, a spus Ardeleanu.

Sâmbătă deputatul Sanda-Maria Ardeleanu s-a aflat în dialog cu sucevenii în Piaţa Mare din centrul Sucevei. „M-am bucurat să mă întâlnesc astăzi, foarte de dimineaţă, cu sucevenii veniţi la cumpărături în Piaţa Mare. Alături de o parte a staff-ului meu de campanie, am stat îndelung de vorbă cu oamenii. Am fost înconjuraţi cu multă simpatie, vorbe frumoase, îndemnuri sincere, observaţii critice. Nu au fost puţine problemele care mi-au fost semnalate şi nu voi renunţa să fac orice demers legal pentru a găsi soluţii pentru sucevenii mei“. Una dintre promisiunile făcute de  Sanda-Maria Ardeleanu a fost susţinerea în plan legislativ a generalizării after-school-ului gratuit începând cu clasa pregătitoare şi până la clasa a IV-a.

Duminică, dialogul cu locuitorii municipiului Suceava a continuat în Piaţa Mică, unde deputatul Sanda-Maria Ardeleanu a continuat să le răspundă sucevenilor la zecile de întrebări pe care aceştia le au, unul din scopurile acestor întâlniri fiind tocmai cel de a menţine comunicarea firească ce trebuie să existe între cetăţeni şi persoana care îi reprezintă în Parlamentul României. „Am constatat că sucevenii sunt foarte informaţi. Îmi cunosc activitatea şi am intrat uşor cu ei în dialog. Ştiau ceea ce am făcut pentru ei şi la fel de exact ceea ce pot să mai fac într-un nou mandat de deputat. Discutând cu oamenii, observ că obiectivele mele se regăsesc în lunga lor listă de nevoi. Vreau să le fiu alături şi după 9 decembrie, la fel de transparent, neîntrerupt şi cu mult respect faţă de toate  problemele. Fiind în zona Universităţii foarte multă lume mi s-a adresat cu calitatea de Profesor, deputatul  Sanda-Maria Ardeleanu promiţând în continuare sprijin pentru afirmarea universităţii sucevene.”

Împreună cu Sanda-Maria Ardeleanu în pieţe s-a aflat şi preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, candidat pentru Colegiul nr.2 Senat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.