Candidații USL pe colegiu uninominal numărul 1 Camera Deputaților, Alexandru Băișanu și pe colegiul Senat numărul 2 Tiberius Brădățan au inaugurat astăzi două locuri de joacă pentru copii din muncipiul Suceava. Prezenți la eveniment au fost și primarul Ion Lungu dar și viceprimarul liberal Ovidiu Doroftei.

Primarul Ion Lungu a fost prezent alături de cei doi candidați. Lungu a spus că investiţiile făcute de municipalitate în noile locuri de joacă reprezintă rodul colaborării existente în Consiliul Local între el şi reprezentanţii USL. Mai mult, acesta s-a adresat candidatului Băișanu cu ”domnule deputat”. „Este o bucurie pentru mine să pot inaugura astăzi două noi locuri de joacă pentru copii, unul realizat în zona Belvedere, iar celălalt în cartierul Obcini şi ne dorim şi pe viitor să realizăm noi astfel de parcuri şi să le modernizăm pe cele existente. Vreau să le mulţumesc consilierilor locali USL pentru modul în care colaborăm în deliberativul local şi sunt convins că din această colaborare vor avea de câştigat sucevenii”, a declarat primarul Ion Lungu.


Reprezentantii administratiei publice locale au mentionat că vor fi reabilitate si alte parcuri si spatii de joaca din municipiul resedinta de judet.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.