Organizaţia de Femei a PSD Suceava participă activ la sprijinirea unui copil ce trebuie operat pentru a nu-și pierde vederea. Băiatul a fost diagnosticat cu dezlipire de retină.

În perioada 10 – 13 iulie 2014, OFSD Suceava organizează un spectacolel caritabil intitulat “Lumea e plină de culoare. Ajută-l și pe el să o vadă”, organizat în cadrul Campaniei “Lumină pentru Iustin”.

Potrivit preşedintei organizaţiei, Oana Pintilei, campania îl are ca beneficiar pe Iustin Matei, în vârstă de 2 ani, din Salcea.

Ea a precizat că băiatul ar urma să fie operat la un spital din oraşul american Detroit, pentru că în România niciun medic nu şi-a asumat riscul unei intervenţii atât de dificile. Oana Pintilei a adăugat că preţul operaţiei la un singur ochi este de 16.800 de dolari, iar până acum familia copilului a reuşit să strângă doar 12 mii de dolari.

„Prețul unei astfel de intervenții costă 16.800 de dolari pe un singur ochi. Precizăm că familia a reușit să strângă deja 12 mii de dolari, însă nu mai poate face rost de restul sumei și ne-a solicitat ajutorul în acest sens. OFSD Suceava, prin intermediul campaniei “Lumină pentru Iustin” și mai ales prin intermediul viitorilor parteneri media, va încerca să adune o parte din suma necesară prin organizarea unor spectacole caritabile în trei municipii din județul Suceava, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc și Suceava. Acest spectacol va fi susținut de interpreți de muzică populară, care vor dărui un cadou muzical celor care vor să îi întindă o mână de ajutor lui Iustin, prin cumpărarea unui bilet în valoare de 15 lei”, a declarat Oana Pintilei.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.