Campion Tour, agenția care se află în topul preferințelor sucevenilor datorită seriozității și pachetelor tentante, anunță din nou o ofertă ce nu ar trebui ratată în această vară. Inconfundabila Grecie poate fi văzută anul acesta la un preț mai mult decât avantajos.

Oferta WOW Grecia/Riviera Olimpului cu transport individual are un discount de 50% față de prețul de sistem. De asemenea,  resortul de patru stele, Bomo Olympus Grand Resort, are o ofertă Ultra All Inclusive pentru perioada 28 iunie 2020 – 05 iulie 2020.

Prețul unui sejur pentru doi adulți este de 674 euro, iar pentru doi adulți și un copil, până la 11 ani este de 758 euro.

Foarte important de știut este că există Internet gratuit în spații publice și pe plajă, iar accesul pe plaja privată cu șezlonguri și umbrele de soare este tot gratuit.

„Ideal pentru familii cu copii, dar și cupluri. Putem transmite o ofertă personalizată și pentru alte perioade! Nu ezitați să ne contactați pe Facebook, email sau telefonic!”, au precizat reprezentanții agenției de turism.

 

Granițele Greciei, redeschise pentru turiștii români

 

Conform Planului de restartare a turismului propus de Ministrul Turismului din Grecia, Harry Teoharis, din 15 iunie, țara sa va permite intrarea turiștilor din 19 state, selectate pe criterii epidemiologice. Mai mult, turiștii nu vor avea nevoie de dovezi sau teste medicale de Coronavirus pentru a intra în Grecia și nici nu vor fi trimiși în carantină la sosirea lor în Grecia. Astfel, țările care s-au calificat pentru a putea trimite turiști în Grecia, pe baza datelor epidemiologice, sunt: Cipru, Israel, China, Japonia, Australia, Norvegia, Danemarca, Austria, Bulgaria, Serbia, România, Albania, Macedonia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Polonia, Ungaria, Slovacia și Republica Cehă, anunță Greekcitytimes.com.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.