Jurații de la Chefi la cuțite au fost puși față în față cu unul dintre cei mai buni luptători de MMA de la noi. Gheorghe Ignat a gătit pentru cei 3 bucătari și i-a impresionat cu povestea de viață. Mărturisirile uluitoare despre anii de închisoare i-au emoționat pe chefi.

Gheorghe Ignat a surprins la Chefi la cuțite prin preparatul lui, care i-a întors pe jurați în timp în perioada… studenției. Așa cum a precizat și Florin Dumitrescu, cartofii foarte prăjiți, cu ouă, cârnați și brânza rasă deasupra amintesc de vremurile când erau în facultate. Ba mai mult, acesta a suținut că nu există român care să nu prepare acest meniu acasă.

Gheorghe Ignat (n. 1983, Suceava) este un sportiv român care practică luptele greco-romane, campion al României de opt ori, multiplu campion internațional, campion balcanic și multiplu medaliat cu argint și bronz la campionate naționale și internaționale.

Născut în 1983 la Suceava, Ignat a fost inițiat în arta sportului de contact de antrenorul Valeriu Gherasim. În 1995, Ignat a intrat pentru prima oară în sala de lupte din orașul natal. Antrenorul i-a acordat de la început o atenție deosebită, întrucît sportivul s-a făcut remarcat de copil prin fizicul său.

După primii doi ani de antrenament, s-au văzut și primele rezultate. A participat pentru prima oară la un campionat național, în cadrul căruia Ignat și-a surclasat adversarii prin tuș sau la puncte. Titlul de campion al României l-a primit în 1998. În anul următor, Ignat a făcut parte din lotul național. Rezultatele nu s-au lăsat așteptate și Ignat a început să câștige medalii din ce în ce mai strălucitoare la campionatele organizate în străinătate.

Pe plan național Gheorghe cucerește 8 titluri de campion, 6 de vicecampion și 7 medalii de bronz, opt ani a fost de neînvins după care o accidentare la nivelul coloanei vertebrale și mai multe probleme personale îl țin departe de saltea pentru o vreme îndelungată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.