Câmpulungenii care doresc să își lege destinele prin căsătoria civilă, în municipiul lor de baștină, vor avea posibilitatea să facă acest lucru în noua Casă a Căsătoriilor.

casa casatoriilor campulung, sursa facebook.comAceasta a fost înființată acum două zile de primarul municipiului, Mihăiță Negură, în prezența mai multor cupluri care anul acesta împlinesc 50 de ani de la căsătorie.

Primăria, împreună cu membrii Consiliului Local, a acordat premii și diplome acestor cupluri de aur și a anunțat că, începând din 14 mai, când se deschide oficial sezonul mariajelor, tinerii însurăței se vor căsători într-un cadru nou, plăcut și potrivit pentru noi începuturi.

„Astăzi, 23 aprilie 2016, a fost inaugurată Casa Căsătoriilor din municipiul Câmpulung Moldovenesc. La eveniment au fost invitate 22 de familii care în anul 2016 aniversează 50 de ani de căsătorie. Primăria și Consiliul Local le-au oferit acestora diplome și cadouri. Începând cu data de 14 mai 2016 toate cununiile civile vor fi oficiate numai la Casa Căsătoriilor”, anunță Mihaiță Negură, primarul municipiului, într-o postare pe o rețea de socializare.

Clădirea în care se află și noua Casă a Căsătoriilor a fost de curând reabilitată din fonduri proprii și este potrivită pentru un cadru atât de festiv cum este cununia civilă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.