Sâmbătă, 10 noiembrie 2012, în prezența a peste 500 de persoane a avut loc la Câmpulung Moldovenesc lansarea candidaților USL pe colegiul uninominal 10 pentru postul de deputat, respectiv colegiul uninominal 1 pentru postul de senator din județul Suceava.

Alături de candidați, Radu Iulian Surugiu – deputat, respectiv Neculai Bereanu – senator, la eveniment au participat și co-președinții USL Suceava, Ștefan Alexandru Băișanu și Cătălin Nechifor, primarul din Fundu Moldovei, Tudor Zdrob, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, dar și lideri naționali ai PNL precum deputatul Relu Fenechiu, președinte al PNL Iași și vicepreședinte al PNL, Cristian Adomniței, președintele Consiliului Județean Iași, precum și Mugur Cozmanciuc, secretar de stat în Ministerul Mediului și Pădurilor.

Radu Iulian Surugiu, candidatul USL pe colegiul uninominal 10 pentru funcția de deputat, a declarat următoarele:

“În primul rând doresc să mulțumesc tuturor celor prezenți astăzi pentru susținerea deplină pe care mi-o acordă. În al doilea rând, consider că va începe o luptă grea, dar sunt pregătit să lupt pentru bucovineni, pentru o Bucovină mai puternică, pentru o Bucovină care să beneficieze de fonduri care să-i asigure continuarea dezvoltării atât la nivel de infrastructură, dar și la nivel de programe sociale sau programe de consolidare a turismului.

Sunt convins că legătura strânsă pe care deja am creat-o cu primarii USL din colegiul 10, dar și cu primari ai altor formațiuni politice, va conduce la o mai bună reprezentare la nivel central a intereselor acestei zone, astfel încât, împreună, să reușim să lăsăm ceva vizibil în urma mandatelor noastre!”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.