Cum altfel ar putea fi socotită venirea la Gura Humorului a plurivalentei Daniela Zeca Buzura însoțită de Dan Condurache, miercuri 4 martie?

 Primăria orașului Gura Humorului își continuă cu asiduitate planurile de a transforma urbea într-un nexus cultural important prin inaugurarea Cafenelei Culturale în cadrul Centrului Cultural și ce debut mai interesant putea găsi Mihai Mardare decât invitarea Danielei Zeca-Buzura la o întălnire cu cititorii săi de pe plaiurile Bucovinei. Reputat profesor universitar, scriitoare și poetă, realizatoare de emisiuni radio și tv, critic literar și nu în ultimul rând directoare a TVR Cultural în momentul desființării acestuia, Daniela Zeca-Buzura este fără îndoială o personalitate a culturii românești care merită văzută și ascultată chiar dacă nu-i cunoști opera.

Aducerea la eveniment a lui Dan Condurache, originar din Dorohoi ca și prezența anunțată a scriitorului Dumitru Dărămuș promite o după amiază foarte interesantă. Pe lângă discuțiile promise, evenimentul mai conține și o proiecție a unui documentar interesant așa că pasionații de cultură sunt așteptați miercuri, cu începere de la ora 17:00 la prima dintr-un, sperăm, șir lung de întâmplări frumoase care vor completa activitatea Centrului Cultural din Gura Humorului.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.