La data de 10 noiembrie, în jurul orei 09.30, un bărbat de 56 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a sesizat poliția despre faptul că duminică, 09 noiembrie, în intervalul orar 10.00 – 13.00, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din locuință.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că profitând de lipsa persoanei vătămate de la domiciliu, persoane necunoscute au pătruns în curte și folosind cheia încuietorii ușii aflată în preajmă, au pătruns în interior și au sustras un telefon mobil și bijuterii în valoare de aproximativ două mii de lei.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor, astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor. Nu lăsaţi la plecarea din locuinţă uşile sau ferestrele deschise şi asiguraţi-le cu sistemele de inchidere. Nu depozitaţi cheile de la uşi sub preşuri, în hainele lăsate în cuierul exterior, în ghivecele de flori sau în alte asemenea locaţii improprii. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului curţii. Nu depozitaţi bunuri de valoare (mobilier, electronice, electrocasnice, etc.) în casele aflate în construcţie, garaje neasigurate, curţi exterioare. Păstraţi în permanenţă contact vizual cu bunurile personale când mergeţi la cumpărături.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.