Oricât de bine ți-ai îngriji mașina, accidentele se mai întâmplă. O simplă piatră aruncată de roată în parbriz poate produce daune substanțiale. Iar acea fisură nu va face decât să se extindă și, la un moment dat, vizibilitatea va fi redusă. 

Se întâmplă să uităm că rolul unui parbriz nu este numai de a ne oferi confort în timp ce conducem, ci și siguranță. Parbrizul ne permite să vedem șoseaua, însă ne ferește și de elementele externe. Se întâmplă deseori ca acesta să prezinte anumite probleme, iar mai jos vei afla exact aspectele importante de care să ții cont pentru a ști exact când este momentul pentru o schimbare. Consideri că mașina ta are nevoie de un nou parbriz? Master AutoGlass, cu sediul în Suceava și pagina oficială masterautoglass.ro, te așteaptă cu specialiști în acest scop.

 

Când trebuie schimbat parbrizul mașinii?

 

Bineînțeles, o mașină care este bine întreținută nu va avea nevoie de un parbriz nou pe toată durata vieții sale de funcționare. Dar, în cazul în care există chiar și un mic semn de impact, trebuie să iei acțiune pentru a împiedica o fisură să devină de nereparat și să fie nevoie să înlocuiești parbrizul. Iată daunele care cer înlocuirea parbrizului:

  • parbrizul este crăpat. O simplă fisură se transformă într-un parbriz crăpat. Denivelările de pe drum și viteza vor grăbi procesul de crăpare. Vizibilitatea drumului poate fi mai scăzută.
  • parbrizul este zgâriat. Anumite urme lăsate pe parbriz, îți pot limita sau chiar împiedica vizibilitatea. Este cu atât mai periculos să conduci pe ploaie.

 

Cum te ajută cei de la Master AutoGlass

 

Echipa Master AutoGlass este formată din profesioniști în înlocuirea parbrizelor și geamurilor, garantând calitatea și rezistența oricărei lucrări. Lucrează cu echipamente performante pentru a asigura rapiditatea înlocuirilor. Timpul de execuție în cazul autoturismelor este de până la 4 ore. Oferă garanție de 2 ani. De asemenea, oferă soluții personalizate, adaptate cerințelor clientului, ținând cont și de bugetul său.

Master AutoGlass deține un stoc impresionant de produse originale, 5000 de parbrize, lunete și geamuri laterale. Nu se va resimți diferența între parbrizul original și cel montat. Echipa este promptă, iar dacă nu poți veni în service-ul lor aceștia se ocupă și de montaj parbrize la domiciliu. Scapi de deplasarea către ei cu parbrizul fisurat sau lipsă. Pentru orașul Suceava costul de deplasare este de 50 lei, iar în afara sa se percepe 1,5 lei/km.

Totodată, cei de la Master AutoGlass înlocuiesc și geamurile camioanelor, în acest caz timpul de execuție crescând până la 8 ore.

 

Nu amâna înlocuirea parbrizului

 

Nu uita că nu numai viața ta este pusă în pericol atunci când nu ai vizibilitate bună, ci și a celorlalți participanți la trafic. Fii șofer responsabil și înlocuiește parbrizul crăpat. Când te decizi că trebuie înlocuit vino la sediul Master AutoGlass pe strada Traian Vuia nr. 2 D, vis-a-vis de fabrica de pâine Mopan. Sau contactează reprezentanții pentru a se deplasa ei la tine.

Contact:

0733 995 631

contact@masterautoglass.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.