Vineri, 27 septembrie, la ora 22:35, P.M., de 27 ani, din com. Zamostea, domiciliat fără forme legale în municipiul Suceava, a sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că este agresat de o persoană pe b-dul G. Enescu din municipiul Suceava.

La adresa indicată a fost identificat apelantul M.P., concubina sa M.C., de 24 ani și A.C., de 30 ani, toți din localitate.

Din discuțiile purtate cu persoanele implicate a reieșit că în data de 27.09.2019, în jurul orei 22.20, M.C. care locuiește în concubinaj cu M.P., a ajuns in fata blocului cu nr. 11 de pe B-dul George Enescu, unde a fost așteptată de către soțul ei A.C., cu care nu mai locuiește de aproximativ un an și cu care a avut mai multe discuții în contradictoriu, auzite și de către concubin. Acesta a coborât în fața blocului să vadă despre ce este vorba, ocazie cu care a fost lovit de către A.C., între cei doi intervenind M.C., care a fost și ea lovita involuntar.

În timpul în care M.P. solicita sprijin organelor de poliție, A.C. a luat o piatră pe care a aruncat-o înspre concubinul soției, lovind și distrugând un geam al ușii de acces în scara blocului. 

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției, unde numitei M.C. i s-a întocmit formularul de evaluare a riscului privind emiterea unui ordin de protecție provizoriu, acesta având rezultat pozitiv, dar aceasta a refuzat, semnând acest lucru și declarând că în momentul de față nu dorește să depună plângere penală sau contravențională față de soțul său.

M.P. a depus plângere penală față de A.C. pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Cu privire la infracțiunea de „distrugere” a geamului s-a întocmit proces-verbal de constatare urmând să fie continuate cercetările în cauză.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de: „lovirea sau alte violențe”, „violența în familie” și „distrugere”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.