Alexandra Harja Samsonescu, candidata Pro România la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a fost și și-a exprimat votul. Aceasta s-a prezentat la urne duminică, 27 septembrie, la ora 9:00.

„Astăzi este o zi importantă pentru întreaga Suceava, dar, recnosc, și pentru mine în mod personal. Astăzi am votat pentru schimbarea de care are nevoie județul Suceava, pentru un județ în care să domnească dialogul, chibzuința și calitatea. Pentru mine sunt foarte importante bunăstarea și binele județului și, de aceea, sper să am convingerea că, pentru mulți dintre locuitorii Sucevei, binele acestui județ este pe primul loc”, a declarat Alexandra Harja Samsonescu.

Aceasta a adăugat că a votat pentru o Suceava unită în care fiecare cetățean să se regăsească în deciziile luate de către președintele Consiliului Județean.

„Se pare că generația de după 1989 de implică și, astăzi, am votat pentru viitor. Pe această cale, îi rog pe toți cetățenii să iasă la vot, să-și spună punctul de vedere și să pună umărul la schimbarea de care avem nevoie”, a precizat candidata Pro România la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.

Alexandra Harja Samsonescu a subliniat că această campanie electorală, în care a luat la pas județul Suceava, a fost minunată, însă a avut și o latură tristă, întrucât în teren lucrurile nu arată așa cum sunt prezentate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.