Ioan Bălan, candidatul ARD pentru un nou mandat în colegiul 2 pentru Camera Deputaților ce include cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, orașul Salcea și comunele Mitocu Dragomirnei, Adâncata, Pătrăuți și Ipotești, s-a aflat sâmbătă în campanie în satul Lipoveni alături de liderul județean al PDL, Gheorghe Flutur, care candidează la Senat în colegiul 2 Suceava.

”Vreau să-i asigur pe cetățenii satului Lipoveni de bunele mele intenții așa cum primarul a dovedit în acești patru ani că este alături de ei nu numai cu vorba ci și cu fapta prin proiectele care s-au dezvoltat aici. Cred în parteneriatul nostru puternic și în viitor și faptul că avem un parteneriat bun și cu primarul Ion Lungu la Suceava sperăm să rezolvăm și problema aceasta care chiar e o problemă pentru satul Lipoveni și anume reabilitarea drumului care leagă satul de municipiul Suceava. Chiar dacă primarul comunei ar dori să investească acolo nu poate având în vedere că din patru kilometri de drum aproximativ 3,6 kilometri sunt în proprietatea municipiului Suceava. Sperăm ca și cu sprijinul primarului Lungu să rezolvăm problema”, a declarat Ioan Bălan.

Obiectivul deputatului Bălan pentru satul Lipoveni a fost preluat și de liderul PDL Gheorghe Flutur. ”Nu am venit aici doar în campania electorală. Le știm problemele oamenilor și încercăm să-i ajutăm. E foarte important că primarul este cu noi. Și noi suntem cu el și cu oamenii de aici. Lipoveniul este un sat cu minorități pe care le-am respectat la fel ca pe români. Ei sunt legumicultori prin tradiție și atunci când au avut nevoie la inundații, când au avut nevoie de drumuri, de poduri am pus umărul și i-am ajutat. Le cer azi un vot pentru 9 decembrie și sunt convins că ne vor da votul pentru că așteaptă de la noi foarte multe lucruri în viitorul mandat. Ne străduim și eu și domnul deputat Bălan să facem din această zonă aflată la o zvârlitură de băț de Suceava o localitate civilizată. Oamenii au nevoie de apă, de canalizare în viitor și proiectele europene sper să ajungă și aici”, a spus Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.