Liderul Pro România Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, i-a lansat vineri, 6 martie, pe candidații formațiunii politice la alegerile locale din acest an pentru comunele care fac parte din Zona Metropolitană a municipiului Suceava.

„Este vorba despre modul în care respiră, simte, trăiește și dezvoltă o întreagă zonă. Zona zero a județului. Acest inel format din Suceava ca și centru și localitățile limitrofe, cu care municipiul are graniță comună. Aici mă refer la localitățile Șcheia, Salcea, Pătrăuți, Mitocu Dragomirnei, Ipotești, Moara și Adâncata”, a explicat liderul Pro România Suceava, Ioan Cătălin Nechifor.

Acesta a adăugat că până acum „acest inel nu a fost fructificat” de nicio administrație, iar vina aparține celor care au fost în fruntea localităților, adică a primarilor, iar cea mai mare vină a fost a edilului Sucevei care nu a făcut niciun proiect pe această zonă care să interconecteze măcar două localități.

„Pro România e în stare să arate un proiect de dezvoltare urbană și periurbană foarte puternic, cu oameni pregătiți, dintr-o echipă coordonată de Florin Sinescu, candidat la Primăria Sucevei și de mine, candidat la Consiliul Județean”, a spus Nechifor.

Astfel, pentru Primăria comunei Moara va candida juristul Cristina Gabriela Rusu, pentru Primăria orașului Salcea va intra în cursa electorală Virgil Stanciu, pentru comuna Mitocu Dragomirnei va candida Grigore Năsui, la Primăria comunei Pătrăuți va intra în bătălia electorală Ioan Puiu, pentru Primăria Șcheia va candida antreprenorul Petrică Poroch și pentru Primăria Ipotești va candida fostul edil al localității Dumitru Corjuc.

Fiecare dintre candidați doresc să facă o schimbare și proiecte care să se concretizeze în investiții benefice pentru locuitorii localităților unde candidează.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.